Εάν η τελευταία δεκαετία καθορίστηκε από την καινοτομία σχεδιασμού, το μέλλον θα επικεντρωθεί περισσότερο στη λειτουργικότητ. Καθώς κάθε πτυχή του σχεδιασμού των κτιρίων αρχίζει τώρα να απαιτεί δευτερεύοντα σκοπό. Το τζάμι ήταν πάντα στο προσκήνιο της ανάπτυξης κτιρίων – επιτρέποντας στις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες σπιτιού να δημιουργούν οπτικό αντίκτυπο, να επεκτείνουν, να φωτίζουν και να προσθέτουν μια επιπλέον διάσταση άνεσης στις ιδιότητές τους. Στο παρελθόν, το γυαλί χρησιμοποιήθηκε κυρίως για παράθυρα για να δέχεται αέρα και φως. Τώρα είναι αναπόσπαστο μέρος της εσωτερικής και εξωτερικής αρχιτεκτονικής. Από τις βιτρίνες, τους φεγγίτες και τους διαδρόμους μέχρι τις πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες και τις επεκτάσεις των γυάλινων κατασκευών, παρέχει λύσεις για θερμότητα, ενεργειακή απόδοση και απαιτήσεις φωτισμού.

Για πολλά χρόνια η εταιρεία ‘Μίχος Τζάμια (MichosGlass)βρίσκεται στο επίκεντρο της καινοτομίας στον τομέα των υαλοπινάκων. Στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1980 προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της. 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

Το γυαλί αναδεικνύει τώρα μια νέα εποχή, τροφοδοτώντας την επανάσταση των πράσινων σπιτιών. Χρησιμοποιώντας πιο βιώσιμα μέσα για την κατασκευή και βοηθώντας τις κυβερνήσεις να επιτύχουν στόχους μείωσης του άνθρακα. Με το ευρύ φάσμα υψηλών επιδόσεων, η εταιρεία μας αποφέρει οφέλη στους πελάτες και το περιβάλλον. Αξιοποιώντας τον σύγχρονο ρόλο του τζαμιού, ενσωματώνοντας τη λειτουργικότητα μέσω της ενεργειακής απόδοσης και τη μόδα. 

Ματάβαση

Το κλειδί, είναι η μετάβαση από την αισθητική κυρίως στην ενεργειακή απόδοση. Καθώς οι καταναλωτές κάθονται για να απολαύσουν τη θέα από ένα παράθυρο εστιατορίου. Το γυαλί που χρησιμοποιείται σε αυτό το παράθυρο διατηρεί την άποψη μειώνοντας τη συμπύκνωση και την αντανάκλαση, διατηρώντας παράλληλα άνετα τη διατήρηση της θερμοκρασίας του κτιρίου και την ασφάλεια. Έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα σε καθρέπτες, τζάμια, κρύσταλλα για να βελτιώσουμε περαιτέρω την απόδοση των προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας. Τόσο από την άποψη της μείωσης των απαιτήσεων θέρμανσης για κρύο κλίμα και της ψύξης για θερμά κλίματα. Οι περισσότερες από αυτές τις εξελίξεις σχετίζονται με τη βελτίωση των γυάλινων επιχρισμάτων. Για παράδειγμα, για να επιτρέψει ακόμα μεγαλύτερη ηλιακή θερμότητα σε ψυχρότερα κλίματα. 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ 

Οι τεχνικές δυνατότητες του τζαμιού επιτρέπουν να διερευνηθούν νέες δυνατότητες για τη λειτουργία των τζαμιών. Στο μέλλον, είναι πιθανό ότι η βιομηχανία θα επικεντρωθεί στην ικανότητα του γυαλιού να εκτελεί σε πιο ακραίες συνθήκες. Η εξοικονόμηση ενέργειας συνεχίσει να βελτιστοποιείται και την αποδοτικότητα του κόστους. Οι βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση θα εξακολουθήσουν να απαιτούνται καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις των κανονισμών για την οικοδόμηση. Επιπλέον, ο ρόλος του γυαλιού είναι πιθανό να γίνει πιο πολυλειτουργικός. Για παράδειγμα, μια επιχείρηση μπορεί να απαιτήσει το γυαλί να διαδραματίσει έναν ειδικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Καθώς και να είναι αυτοκαθαριζόμενο, όπως σε ντουζιέρες, καμπίνες μπάνιου, καθρέπτες και μη ανακλαστικός, όπως σε βιτρίνες επιχειρήσεων και καταστημάτων. 

ΡΟΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το γυαλί θα είναι όλο και πιο ποικίλος. Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι πιθανό να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμο. Στο πλαίσιο της ώθησης για ολοένα και πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους εργασίας στον σύγχρονο κόσμο. Οι δυνατότητες που προσφέρει αυτή η τεχνολογία έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση στον τρόπο κατασκευής των κτιρίων, στην ενέργεια που χρησιμοποιείται και ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι.

Εμεις!

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να ενισχύσει τη προώθηση των ενεργειακών υαλοπινάκων, διπλών ενεργειακών τζαμιών, και τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας. Καθώς οι ενεργειακοί πόροι και η αποδοτικότητα εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικότερο ρόλο στις κυβερνητικές και επιχειρησιακές ατζέντε., Οι υαλοπίνακες θα διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στη μείωση τόσο του κόστους όσο και του αντίκτυπου στο περιβάλλον.