Όλα για τις ντουζιέρες

Το ντους είναι ένας σημαντικός χώρος του σπιτιού που διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση μιας καθαρής και υγιούς διαβίωσης. Όλοι μας περνάμε πολύ χρόνο στο ντους και αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στη καθημερινότητα μας.

Στη MICHOS GLASS είμαστε υπερήφανοι να προσφέρουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, ανακαίνισης, αντικατάστασης και επισκευής γυάλινης βιτρίνας και ντουζιέρας, μετατρέποντας το μπάνιο σας σε ένα μικρό καταφύγιο.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε ή να επισκευάσετε το υπάρχον ντους, εμείς στη Michos Glass είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, όπως εσείς το φαντάζεστε. 

Γιατί να επιλέξετε γυάλινα μπάνια και ντουζιέρες;

Οι γυάλινες μπανιέρες και τα ντους είναι ιδανικά για οικιακά μπάνια για πολλούς λόγους, όπως:

Ευελιξία: Οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες! Από κομψές, μοντέρνες ποικιλίες χωρίς πλαίσιο, έως γυάλινη ντουζιέρα με πλαίσιο. Υπάρχουν πολλοί τύποι γυάλινων ντουζιέρων που μπορούν να κατασκευαστούν ειδικά για το σπίτι σας.

Ασφάλεια: Τα μοντέρνα γυάλινα μπάνια και ντουζιέρες είναι κατασκευασμένα από τζάμι ασφαλείας, το οποίο είναι λιγότερο πιθανό να σπάσει, επειδή έχει μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς. Οι γυάλινες πόρτες και τα περιβλήματα ντους είναι ανθεκτικά και παρέχουν υψηλό αίσθημα ασφάλειας. 

Καθαρισμός και συντήρηση: Το τζάμι ντους και μπάνιου είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρό όσο συνεχίζετε τον τακτικό καθαρισμό. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά, που μπορούν να έχουν θαυματουργά αποτελέσματα στο καθαρισμό του γυάλινου ντους.  

Υπάρχουν άπειρες επιλογές ντουζιέρας, ώστε να προσαρμόζονται στο δικό σας ξεχωριστό μπάνιο. Η αρχική επιλογή θα είναι με τον τύπο των πορτών. Οι πόρτες του ντους μπορεί να είναι ανοιγόμενες και συρόμενες. Το πάχος του γυαλιού και ο τύπος του είναι το επόμενο βήμα. Οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός παίζουν σημαντικό ρόλο, ώστε η γυάλινη ντουζιέρα να είναι πρακτική και αισθητικά ευχάριστη. Τα ανοξείδωτα πλαίσια περιμετρικά του ντους, όπως και τα εξαρτήματα (πόμολα, μεντεσέδες κτλ) πρέπει να επιλεχθούν προσοχή, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του μπάνιου σας με μια γυάλινη ντουζιέρα, εμείς στη Michos Glass είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε τη κάθε σας ανάγκη.  

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Προγραμματίστε ραντεβού στο διαδίκτυο ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας.