Ο καλός καιρός στην Ελλάδα μας παροτρύνει να ανοίγουμε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες για να απολαύσουμε το καθαρό αέρα και τη ζέστη. Ωστόσο η συγκέντρωση εντόμων και η εισχώρηση τους μέσα στο χώρο μας, καταστούν απαραίτητη τη τοποθέτηση σίτας. Η σίτα αλουμινίου είναι ένας φοβερός σύμμαχος ενάντια στα έντομα και τα ζωύφια προστατεύοντας μας από τον κίνδυνο τσιμπημάτων και ενοχλήσεων. Η σίτα είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη προστασία του χώρου σας από διάφορα έντομα και ζωύφια. Για σίτα αλουμινίου απευθυνθείτε σε εμάς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη κατασκευή και τοποθέτηση σίτας στα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες και τις πόρτες του σπιτιού σας. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας. 

Κατασκευασμένες από κορυφαία υλικά και με εγγυημένη αντοχή, οι σίτες που κατασκευάζουμε θα είναι ο σύμμαχος σας για πολλά χρόνια. Τα υλικά κατασκευής από αλουμίνιο, προσφέρουν αντοχή και ποιότητα κατασκευής, ενώ τα πανιά για τις σίτες, εμποδίζουν την εισχώρηση κουνουπιών και ζωυφίων, και ταυτόχρονα επιτρέπουν τον αέρα να εισέρχεται στο χώρο σας. 

Η σωστή επιλογή σίτας. 

Διαθέτουμε σίτες οριζόντιες και κάθετες, plisse / πλισέ, ανοιγόμενες, συρόμενες, είτε κάθετα, είτε οριζόντια και ειδικές κατασκευές συρόμενων σιτών για να καλύπτουν τη κάθε σας ανάγκη. 

Εγκατάσταση σίτας χωρίς προβλήματα.

Η εγκατάσταση της σίτας είναι άμεση και γρήγορη! Όπου γίνεται αποφεύγουμε τα τρυπήματα και τις φθορές στους τοίχους και τα μάρμαρα. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα υλικά υψηλής ποιότητας, που διατηρούν τη σίτα σταθερή και εύκολη στη χρήση.

Τέλεια οπτική ποιότητα σε κάθε σίτα.

Η σίτες που χρησιμοποιούμε και κατασκευάζουμε έχουν στυλ, είναι τοποθετημένες με τέτοια τρόπο που όταν δεν τις χρησιμοποιείται να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο και όταν τις χρησιμοποιείται. Οι σίτες μας έχουν τέλεια εφαρμογή και χρήση. Θα απολαμβάνεται την κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται τη σίτα σας και θα νιώθεται την ασφάλεια απέναντι στους μικρούς εισβολείς.

Απευθυνθείτε σε εμάς και θα έρθουμε στο χώρο σας, να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για κάθε είδους σίτας!