Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες (energy efficient glass) ήταν η εφεύρεση που άλλαξε τα δεδομένα στην εξοικονόμηση ενέργειας, μια για πάντα. Η διπλή υάλωση ήταν η καινοτομία της δεκαετίας του 70’, όπου αντικατέστησε τα «μονά» τζάμια, με τη διπλή υάλωση. Η διπλή υάλωση αποτελείται από δύο τζάμια κολλημένα μεταξύ τους και στη μέση υπάρχει ένα διάκενο, δημιουργώντας ένα «θάλαμο». Τα διπλά τζάμια ήταν μια επανάσταση στο χώρο του γυαλιού. Προσφέροντας έως και 200% περισσότερη θερμομόνωση και ηχομόνωση από τα «μονά» τζάμια. Παρόλο που τα δεδομένα άλλαξαν μετά το 70’, η ανάγκη για μεγαλύτερη οικονομία και απόδοση, ήταν το κίνητρο για να δημιουργηθούν υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης. Οι οποίοι πετυχαίνουν έως και 400% μεγαλύτερη οικονομία από τα «μονά» τζάμια.  

Η τεράστια απόδοση που προσφέρουν τα ενεργειακά τζάμια, είναι δεδομένο ότι βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής μέσα στο σπίτι, στο γραφείο και τη δουλειά. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει, εάν συμφέρει οικονομικά να προχωρήσει κάποιος στην αντικατάσταση των τζαμιών του σπιτιού, της μπαλκονόπορτας ή του παραθύρου, με ενεργειακά τζάμια.  Το κόστος υπολογίζεται περί τα 20% ακριβότερα από τα απλά διπλά τζάμια, μια σημαντική διαφορά για να δώσει κάποιος.

Επένδυση για όλους! 

Ωστόσο, τα ενεργειακά τζάμια είναι επένδυση που θα αποδώσει άμεσα από το πρώτο χρόνο. Οι νέοι ενεργειακοί υαλοπίνακες  τρίτης γενιάς προσφέρουν προστασία όλο το χρόνο. Στο κρύο του χειμώνα και στη ζέστη του καλοκαιριού. Διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία μέσα στο χώρο που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση ενέργειας. Πρακτικά βοηθούν στην ελάττωση των πηγών θέρμανσης στο σπίτι/δουλειά το χειμώνα και αντίστοιχα των κλιματιστικών το καλοκαίρι.

Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι άμεση και η ποιότητα ζωής βελτιώνεται αισθητά. Το 20% που θα δώσει κάποιος για τους ενεργειακούς υαλοπίνακες, από το πρώτο κιόλας διάστημα θα δει εμφανή διαφορά στην εξοικονόμηση χρημάτων. Μακροπρόθεσμα η διαφορά θα είναι τεράστια. 

Την αντικατάσταση πρέπει να την αναλαμβάνει εξειδικευμένος επαγγελματίας (τζαμάς). Πιστοποιημένος από εγχώριους και ευρωπαϊκούς φορείς για τη ποιότητα της κατασκευής και των προϊόντων που προσφέρει.

Η εταιρεία μας, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στη κατασκευή και τοποθέτηση διπλών απλών και ενεργειακών τζαμιών. Προσφέρει τη κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας. Διαθέτουμε Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις ποιότητας για τη ποιότητα, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων. Αυτά μας καθιστούν τους πλέον κατάλληλους για τη δουλειά. 

Απευθυνθείτε σε εμάς και να είστε σίγουροι πως θα έχετε τη καλύτερη συνεργασία στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς!

Επικοινωνία