Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ‘Τζάμια – Κουφώματα – Διακοσμίσεις Μίχος Θεόδωρος’ έχει μια δυναμική παρουσία στην κατασκευή, την εμπορία και την επεξεργασία υαλοπινάκων, κρυστάλλων και καθρεπτών από το 1980. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει ανά πάσα στιγμή την κάθε σας ανάγκη. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άριστη τεχνογνωσία. Η εργασία μας καλύπτει τις πιο μικρές δουλειές στο χώρο σας, όπως την αντικατάσταση του τζαμιού της μπαλκονόπορτας, την αντικατάσταση του τζαμιού πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ή ένα καινούργιο καθρέπτη που θέλετε να τοποθετήσετε στο δωμάτιο σας. Έως και τις πιο απαιτητικές δουλειές, σε συνεργασία με κορυφαία τεχνικά γραφεία. Περιλαμβάνοντας εργασίες σε εργοτάξια, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, νυχτερινά κέντρα, πολυεθνικές εταιρείες κ.α. Η πολυετής εμπειρία, μας παρέχει τις τεχνικές ικανότητες να εκτελούμαι άριστα τα καθήκοντα μας.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό το πετυχαίνουμε με την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Με τη σύσταση ολοκληρωμένης μελέτης για την ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Το τρίπτυχο που μας χαρακτηρίζει σε κάθε συνεργασία είναι η αμεσότητα, η εμπιστοσύνη και η οικονομία. Αμεσότητα, γιατί θέτουμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οπού σε πολύ μεγάλο ποσοστό ολοκληρώνουμε τις πιο απαιτητικές εργασίες, αυθημερόν. Εμπιστοσύνη, γιατί οι πελάτες μας είναι πάντα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Το πελατολόγιο μας περιέχει ανθρώπους που μας ακολουθούν πολλά χρόνια, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε εργασία που μας αναθέτουν. Οικονομία, γιατί έχουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Αυτό το πετυχαίνουμε διατηρώντας το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο καταναλωτή. Η εταιρεία μας μεριμνά για τη διαδικασία παραγωγής ενός τελικού προϊόντος, δίνοντας μας τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε τη καλύτερη τιμή!

Για όσους δεν μας ξέρουν ακόμη, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε, και για όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας! Η εταιρεία Μίχος Θεόδωρος είναι εδώ για τη κάθε σας ανάγκη!

Μίχος Θεόδωρος

Η εταιρεία Μίχος Θεόδωρος έχει μια δυναμική παρουσία στην κατασκευή, την εμπορία και την επεξεργασία υαλοπινάκων, κρυστάλλων και καθρεπτών από το 1980.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση: Ωραιοκάστρου 35, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 60 61 98

  Κινητό: 6977574368, 6973094430

  Email: info@michosglass.gr

Κοινωνικά μέσα
Ευρωπαική Πιστοποίηση Κατασκευής