ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ


Μίχος Θεόδωρος

Ο Μίχος Θεόδωρος εργάζεται περισσότερα από 20 χρόνια στο τομέα της κατασκευής και επεξεργασίας γυαλιού. Ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να απευθυνθείτε για την κάθε σας ανάγκη. Θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες σας. Λέξεις που τον χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η αμεσότητα στην επικοινωνία.

Μίχος Κοσμάς

Από νεαρή ηλικία ο Μίχος Κοσμάς εργάζεται στο κόσμο του γυαλιού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπινάκων, είναι το κατάλληλο άτομο να υλοποιήσει ότι του ζητηθεί. Ικανός να πάρει πρωτοβουλίες έχοντας την ευελιξία και την υπευθυνότητα να ικανοποιήσει τη κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας έχει μια δυναμική παρουσία στην κατασκευή, την εμπορία και την επεξεργασία υαλοπινάκων, κρυστάλλων και καθρεπτών από το 1980. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άριστη τεχνογνωσία είναι σε θέση να καλύψει ανά πάσα στιγμή την κάθε σας ανάγκη! Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι πως θα έχετε μια από τις καλύτερες συνεργασίες που είχατε ποτέ, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς!

Παρά την οικονομική κρίση που υφίσταται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία ΜΙΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κράτησε τις υπηρεσίες της σε ένα υψηλό επίπεδο κάνοντας την ανταγωνιστική μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Τόσα χρόνια με τη βοήθεια σας καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι μέσα στην κρίση και σας ευχαριστούμε γι´ αυτό. Η επιλογή σας είναι σημαντική για εμάς!

Top