Η εταιρεία μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στην αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών και βιτρίνας καταστήματος. 

Γνωρίζουμε ότι ένα σπασμένο ή ραγισμένο τζάμι συχνά προκαλεί προβληματισμό και αναστάτωση και η διαδικασία αντικατάστασης του τζαμιού μπορεί να φαντάζει δύσκολη. 

Με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Εγγυούμαστε την άμεση αντικατάσταση του σπασμένου ή ραγισμένου τζαμιού.

Εξειδικευόμαστε στην αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών και γυάλινων πορτών, έχοντας κορυφαία τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία. 

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση τζαμιών σε βιτρίνα καταστήματος, με χρήση ειδικού γερανού για τη τοποθέτηση του τζαμιού, όπως και αντικατάστασης τζαμιού στο σπίτι, στη μπαλκονόπορτα και το παράθυρο, και σε τζάμι τραπέζιου.

Γυάλινη βιτρίνα καταστημάτων

Τα τζάμια που χρησιμοποιούμε για τις γυάλινες βιτρίνες είναι τζάμια κορυφαίας τεχνολογίας. Στις βιτρίνες καταστημάτων, οι υαλοπίνακες ασφαλείας είναι απαραίτητοι, ώστε να διαφυλάσσουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών. 

Τα τζάμια στις βιτρίνες καταστημάτων μπορούν να είναι τεχνολογίας triplex ή και securit. Τα τζάμιαtriplex, έχουν μια ειδική μεμβράνη στη μέση που συγκρατεί τα τζάμια σε περίπτωση που σπάσουν. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η πτώση του σπασμένου τζαμιού και έτσι είναι μια ασφαλής επιλογή για βιτρίνα καταστήματος. Το τζάμι securit, είμαι επίσης μια επιλογή για να αυξήσετε τα επίπεδα ασφαλείας στις βιτρίνες καταστημάτων. Τα τζάμια securit είναι επεξεργασμένα ώστε να αντέχουν στους κραδασμούς και σε περίπτωση που σπάσουν, χωρίζονται σε χιλιάδες μικρά κομμάτια, και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος από το σπάσιμο. 

Τζάμια σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες

Παρέχουν τη δυνατότητα αυθημερόν αντικατάστασης σπασμένου τζαμιού στη μπαλκονόπορτα ή στο παράθυρο του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πιστοποιημένα μηχανήματα διπλής υάλωσης για την κατασκευή του τζαμιού στη μπαλκονόπορτα σας και διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα απλών τζαμιών και ενεργειακών. 

Εάν έσπασε το τζάμι σας, είμαστε οι κατάλληλοι για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Σας εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτηση σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 

Απευθυνθείτε σε εμάς